Barbecue Groepspakketten

Houdt u een barbecue voor uw vereniging of een grote groep? Dan is het pakket ‘Barbecue Basic’ of ‘Barbecue Zuppeld’ echt iets voor u! Ook voor grote groepen moet u namelijk bij barbecuespecialist Nooteboom zijn.

Inhoud groepspakketten

Beide pakketten bestaan uit een groot assortiment barbecuevlees, salades, sauzen, stokbroden, en kruidenboter, tegen een zeer scherpe prijs. U heeft een compleet verzorgd barbecuepakket en wij zorgen ook nog eens voor de afwas!

Eindigen met een heerlijk dessertbuffet?

Maak uw groepsbarbecue helemaal af met een overheerlijk dessertbuffet. Denk aan diverse soorten fruit, bavarois, soesjes, taartjes, chocolade, etc. Bekijk hier de Dessertbuffet mogelijkheden.

Prijzen groepspakketten

Kijk en vergelijk. Dit complete pakket bieden wij het voordeligst aan binnen de gemeente Heerde. Bekijk hieronder de barbecuefolder voor alle mogelijkheden en prijzen. Wij verhuren overigens ook barbecue’s en reuzepannen. Vraag gerust om meer info!

folder-topslagerij-nooteboom-heerde

 

 

Bekijk onze Barbecuefolder

In verband met onze vakantie is de winkel gesloten vanaf maandag 29 juli t/m zaterdag 10 augustus 2024. Op maandag 12 augustus staan we weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team Slagerij Nooteboom
close-link