Barbecue Groepspakketten

Houdt u een barbecue voor uw vereniging of een grote groep? Dan is het pakket ‘Barbecue Basic’ of ‘Barbecue Zuppeld’ echt iets voor u! Ook voor grote groepen moet u namelijk bij barbecuespecialist Nooteboom zijn.

Inhoud groepspakketten

Beide pakketten bestaan uit een groot assortiment barbecuevlees, salades, sauzen, stokbroden, en kruidenboter, tegen een zeer scherpe prijs. U heeft een compleet verzorgd barbecuepakket en wij zorgen ook nog eens voor de afwas!

Eindigen met een heerlijk dessertbuffet?

Maak uw groepsbarbecue helemaal af met een overheerlijk dessertbuffet. Denk aan diverse soorten fruit, bavarois, soesjes, taartjes, chocolade, etc. Bekijk hier de Dessertbuffet mogelijkheden.

Prijzen groepspakketten

Kijk en vergelijk. Dit complete pakket bieden wij het voordeligst aan binnen de gemeente Heerde. Bekijk hieronder de barbecuefolder voor alle mogelijkheden en prijzen. Wij verhuren overigens ook barbecue’s en reuzepannen. Vraag gerust om meer info!

folder-topslagerij-nooteboom-heerde

 

 

Bekijk onze Barbecuefolder

Wij zijn gesloten van donderdag 26 mei (hemelvaartsdag) tot en met zaterdag 28 mei. In overleg kunt u wel een bestelling doen (tot woensdag 25 mei). Wij zorgen dan dat deze op vrijdag 27 mei of zaterdag 28 mei tussen 12:00 en 13:00 uur voor u klaar staat. 

Met vriendelijke groet,

Slagerij Nooteboom
close-link