Stamppotbuffetten

Wilt u eens een ander buffet organiseren? Een buffet dat meer bij het najaar past? Denk eens aan een stamppotbuffet! Wij verzorgen heerlijke eigengemaakte stamppotbuffetten, met een aanvulling met diverse vleessoorten.

Wat zit er in onze stamppotbuffetten?

Het soort stampotten hangen af van welk stamppotbuffet u kiest. Wij maken stampotten van boerenkool en hutspot, tot goulash en zuurkool. Bekijk onze hele lijst met stampotten in onze stamppotbuffetfolder.

Uiteraard leveren wij er jus, onze goud-bekroonde rookworsten en spekjes bij. Tenslotte kunnen wij ook voor bijpassende zuren zorgen, zodat uw stamppotbuffet helemaal compleet is.

Eindigen met een heerlijk dessertbuffet?

Maak uw stamppotbuffet helemaal af met een overheerlijk dessertbuffet. Denk aan diverse soorten fruit, bavarois, soesjes, taartjes, chocolade, etc. Bekijk hier de Dessertbuffet mogelijkheden.

Uw stamppotbuffetten aanvullen met verhuurmaterialen?

Alle stamppotbuffetten worden standaard geleverd in warmhoudbakken in de vorm van het “meeneembuffet”. In onze warmhoudbakken blijven de gerechten wel 3 uur warm. Borden en bestek of andere verhuurmaterialen nodig? Uiteraard kunt u dat ook bij ons huren! Vraag gerust om meer informatie.

folder-topslagerij-nooteboom-heerde

 

 

Bekijk onze Stamppotbuffetfolder