Warm / Koud buffetten

Heeft u iets te vieren, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Dan is een compleet Warm/Koud buffet wellicht een idee! Wij bieden u een groot assortiment van zowel warme als koude gerechten; in standaard buffetten, maar ook aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Een ruime keuze uit warm en koud buffetten

Wij hebben reeds een jarenlange ervaring opgebouwd in de catering van zowel koude buffetten, warme buffetten en gecombineerde warm/koud buffetten. Onze folder staat boordevol met complete buffetten, met heerlijke vleesgerechten, frisse salades, hapjes, stokbrood, etc. Heeft u extra wensen zoals vegetarische gerechten, of een andere samenstelling van gerechten? Wij stellen graag een persoonlijk buffet voor u samen!

Eindigen met een heerlijk dessertbuffet?

Maak uw warm en/of koud buffet helemaal af met een overheerlijk dessertbuffet. Denk aan diverse soorten fruit, bavarois, soesjes, taartjes, chocolade, etc. Bekijk hier de Dessertbuffet mogelijkheden.

Uw warm en koud buffetten aanvullen met verhuurmaterialen?

Alle warme onderdelen worden standaard geleverd in warmhoudbakken in de vorm van het “meeneembuffet”. In onze warmhoudbakken blijven de gerechten wel 3 uur warm. Borden en bestek of andere verhuurmaterialen nodig? Uiteraard kunt u dat ook bij ons huren! Vraag gerust om meer informatie.

folder-topslagerij-nooteboom-heerde

 

 

Bekijk onze Buffetfolder