Tentverhuur per midweek of weekend

Feestje? Laat uw feest niet in het water vallen en huur een professionele partytent! Slagerij Nooteboom biedt een compleet verhuur assortiment, waaronder ook tenten. Wij verhuren de tenten per midweek of weekend. Dus geen gedoe met dagverhuur; u heeft alle tijd.

Prijzen Tentverhuur

 

4 x 4 meter (20 personen)

Per midweek of weekend

  • Verhuur bij zelf ophalen/terugbrengen € 40,00

8 x 4 meter (40 personen)

Per midweek of weekend

  • Verhuur bij zelf ophalen/terugbrengen € 50,00

Grotere tenten

Per midweek of weekend

Op aanvraag: 0578-691853 of  Mail ons

 

 

Tentverhuur in verschillende maten

Wij bieden uw party tenten aan in diverse maten. De maten 4 x 4 meter en 8 x 4 meter  hebben wij in eigen beheer. Andere maten tenten zijn ook verkrijgbaar in samenwerking met een ander verhuurbedrijf. Mocht u een tent willen, reserveer hem dan vroegtijdig.

Tenten opzetten

Bij de tenten zit een handleiding zodat u de tent  snel op kunt zetten. Er zijn 2 personen nodig om de tenten op te zetten. Er worden 4 zijdelen bijgeleverd zodat u desgewenst alle 4 de zijkanten dicht kunt doen. Ook kunt u ervoor kiezen om 2 of 3 zijdelen te bevestigen  De partytenten zijn waterdicht met een nokhoogte van ruim 3 meter en een doorloophoogte van ruim 2 meter.

Nog iets nodig?

Ook zijn wij het juiste adres voor o.a.: statafels, buffettafels, biertafels, borden en bestek, glaswerk, heaters, verlichting, etc.

folder-topslagerij-nooteboom-heerde

 

 

Bekijk onze Verhuurfolder